Hair Widget

Hair Widget

Huidig thema

Kies thema

Kies formaat

Voeg de widget toe aan uw site

  1. Kies een thema (klik om een idee te hebben).
  2. Kopieer de code en plak die in uw website om de widget toe te voegen.
Terms of Use

Over Hair Widget

“Hair Widget” van Hairfinder is een toepassing die u kunt toevoegen aan uw website om uw bezoekers de kans te bieden om een overzicht te hebben van verschillende kapselopties en hen toe te laten om beter geïnformeerde beslissingen te nemen in verband met de kapsels die bij hen passen, gebaseerd op hun eigen haarcriteria. U kunt deze toepassing zelfs gebruiken in uw salon om hulp te bieden bij consultaties.

Om de widget toe te voegen aan uw site kiest u gewoon het thema dat u verkiest of dat het best past bij de actuele look van uw site. (Kies uit vierkante of afgeronde randen en een doorschijnend witte of design zwarte achtergrond.) U kunt een voorbeeld zien van hoe de widget er zal uitzien door te klikken op de verschillende thema’s.

Kopieer de code die zich bevindt onder de titel “Voeg de widget toe aan uw site”. Deze code kan geplakt worden in de html van uw site om de widget toe te voegen.

Nu is alles in orde en bent u klaar om uw bezoekers toegang te verlenen tot méér dan 5000 kapsels uit onze collectie van kapselfoto’s. Daarin steken foto’s van looks gecreëerd door veel van ’s werelds topsalons, evenals afbeeldingen van populaire looks van veel van de hotste beroemdheden van tegenwoordig.